Beställningssystemet.

Själva beställningssystemet, som är en digital lösning, är kompatibelt med kassasystem som har ett operativsystem som är nyare/samt windows 7. För de kunder som inte har ”hårdvaran” dvs. kassor som inte uppfyller kraven så rekommenderar vi vår samarbetspartner ES-kassasystem. Tillsammans med dem är vi en helhetsleverantör för restaurangernas betalningssystem. ES-kassasystem är enkelt och tryggt och vi samarbetar med dem just för att vi anser att de är nr.1 i branschen idag. Idag har vi integration och avtal med Bambura, swisch och Klarna.

Processen.

Efter vårt möte vet vi behoven och vad som behövs innan just din restaurang kan ha ett fungerande beställningssystem. Vi kommer sedan ut och installerar kassor (om det inte redan finns) och kopplar på beställningssystemet. Vi tar med en checklista med det ni behöver hjälpa till med som exempelvis öppna ett ”Swisch-handel” konto på banken (Dvs. om ni önskar integration med swisch). Modellen är enkelt: Möte-Behov-Lösning!

Priset.

Det skiljer sig från kund till kund så det bästa är att kontakta oss så bokar vi ett besök hos er i restaurangen alternativt ett telefonmöte. Den digitala lösningen kostar 1200 kr/månaden och vi tar inte ut någon procent per beställning. Vi garanterar också att vi har mycket förmånliga avtal med våra samarbetspartner, allt för att hålla nere kostnaden för dig som restaurangägare. Vi har ingen bindningstid och du kan närsomhelst säga upp avtalet.